Plakati

Razni klijenti

PlakatiPlakatiPlakatiPlakati
PlakatiPlakati
PlakatiPlakatiPlakati

Strange star je uradio:

  • Logo
  • Fotografija
  • Web
  • Ilustracija
  • Branding
  • Video

za Narodno pozorište Užice / 2005-2011.

Vrlo je inspirativno raditi za pozorište. Kratki rokovi, zahtevne kolege umetnici, honorari kao u državnoj službi – ima li šta slađe?

Ovde je prikazano nekoliko plakata + lifleta:

 

Ines de Castro je portugalska tragedija – priča o kraljici, krunisanoj nakon svoje smrti.

 

Ženski orkestar je kabare u kome se radi o nekolicini devojaka, zaposlenih kao striptizete u baru, koji bi, navodno, trebalo da je muzički.

Reditelj je tražio šarenkast, svetlucav i pomodan poster. Rešenje je zadovoljno prihvatio, za razliku od glumica užičkog ansambla, koje su vrlo oštro i kritički reagovale :)

 

za Rasta international, Beograd / 2003

Jagoda u supermaketu – producenta Emira Kusturice

Za plakat ovog filma je objavljen konkurs na kome je učestovao veliki broj dizajnera iz naše zemlje, a i iz inostranstva. Pobedio je student - Nikola Vukašinović, koji je u tom momentu pohađao III godinu Akademije lepih umetnosti. Iako je odavno nadmašio svoje tadašnje dizajnerske sposobnosti, plakat je vrlo draga uspomena i velika čast.

Ovaj film, koji je producirao čuveni reditelj Emir Kusturica, je učestvovao na brojnim domaćim i svetskim filmskim festivalima - između ostalog i na Berlinalu, Varšavskom filmskom festivalu itd.

Siže filma je - glavna junakinja Jagoda (Branka Katić), je kasirka u supermarketu. Jednog dana, bivši vojnik (Boris Todorović) dolazi u prodavnicu i uzima nju i njene kolege za taoce. Kako vreme odmiče, situacija se razvija u neobičnom smeru - između njih dvoje se javljaju simpatije...


pogledaj još radova