Blog » Nikola Vukašinović profil

Nikola Vukašinović

dizajner i osnivač Strange star-a
Preuzmite moj portfolio i pogledajte odabrane radove na jednom mestu ili ako radije upijate informacije - preuzmite CV
Možemo biti u kontaktu i ako koristite Twitter ili Linkedin. A na Flickr-u i Behance-u kačim raznovrsne lične radove (grafičke ili fotografske), pa ako imate dodatna interesovanja za moj rad pogledajte i to.
O Meni

Nakon zadržavanja u par svetskih metropola, i završenih studija dizajna u Beogradu, krećem u saradnju sa klijentima / agencijama sa raznih strana sveta. Sa 10 godina iskustva bavim se dizajnom sajtova i mobilnih aplikacija, ilustracijom i fotografijom.

Rešavajući probleme svojih klijenata kroz dizajn, utičem na ono što mogu da promenim na bolje. Najbolje što umem. Dizajn smatram uspelim ako na jednostavan način prenese snažnu poruku.

Iako ih imam, dizajn uspesi mi nisu najvažniji (Zaslužna i Nagrada žirija na konkursu za dizajn logotipa - Hiiibrand 2010. / Kina, u konkurenciji od preko 4,000 učesnika iz 60 zemalja + 15-ak nagrada kod nas; izlagao u okviru Belgrade Design Week-a, na bijenalu dizajna Golden Bee /Moskva, Grifon-u…). Ono čime se ponosim je - porodica i troje klinaca koje mi čine život čarobnim.

Takođe sam i art direktor i jedan od osnivača Nove ere.

 

POSLEDNJE OBJAVE