Deda mraz ispunio želju

2012-01-07
strange star / 3

Ukoliko niste tip osobe koja je spremna da podnese osećaj u stomaku, sličan onom gde stojite usred gomile i svi upiru prstom u vas. Ili ako možete da istrpite da vam daju savete kojih se sami ne drže - predlažu puteve, na koje se oni sami nikada ne bi otisnuli...
Da zadržite pravac, iako vam govore da silno grešite. Da vas najmanje plaćaju onda kad mislite da najviše vredite.
Ako niste taj tip - nađite posao u nekoj agenciji. Čekajte 1. da primite platu. I ne traćite vreme čitajuci ovaj blog. Nije pisan za vas.

Pre je za one koji kopaju i rukama i nogama da izguraju stvari koje su im bitne. Da makar malo uzburkaju učmalost i mrtvilo. Grabe, ne da bi sebi obezbedili još jednu ‘šemu’, nego da bi opstali. Pa u toj borbi, tu i tamo - naprave nešto vredno pažnje.

Konačno, u šestoj godini postojanja Strange Star-a, stigao je sjajan poklon – ovaj fini sajt.
Veliko hvala Zlatku, mom prijatelju i programeru, koji je na privremenom (nadam se i višedecenijskom) radu u inostranstvu.

Prvi radni fajl namenjen izradi ovog sajta je kreiran u junu 2009! A istrajnost je jedna divna stvar!

Dobrodošli na blog. Delom će biti pisan na srpskom, nekad na engleskom, ili na oba jezika. Lični stavovi, subjektivnost, nazivanje stvari pravim imenom, će biti ključne reči. Ako su predmet vašeg interesovanja: dizajn, internet, poslovanje (sa posebnim osvrtom na specifičnost vođenja dizajn biznisa na ovdašnjim prostorima), onda vam sigurno neće biti dosadno.

Vaši komentari3
Marko
2012-02-12 19:28:03

Sve pohvale Deda Mrazu :))

Tihomir
2012-02-12 20:36:06

Super je sajt, sve pohvale!

Ana
2012-07-02 16:39:42

SVAKA CAST,ODLICNOOO....

Ostavi komentar

Komentari se objavlju tek nakon što ih administrator odobri, tako da ako želite da vaš komentar ugleda svetlost dana - budite fini!
Ime *
E-mail * / ne prikazuje se javno
Sajt / opciono

Ako želite da se pored vašeg komentara pojavi sličica prijavi se na Gravatar!

Poruka *


Blog pišu

Nikola Vukašinović
dizajner i osnivač Strange star-a
SAZNAJ VIŠE
Poslednje sa