nova era / uzice / usavrsavanje / 2

Nova era ima samo jedan cilj!
Da pokrene mlade ljude da promene stvari oko sebe. I to sredstvima koja su im vrlo raspoloživa - svežinom i kreativnošću.

čitaj dalje »
marketing / reklama / 0

Jeste li videli novu Telenorovu reklamu? Ja jesam. I zbunjen sam. “Mislim da sam video Acu Lukasa... Jesam, jesam, video sam Acu Lukasa!”

Nemam nameru da pljujem već samo da iskoristim priliku i ukažem na dobre i loše strane ov(akv)e kampanje. Možda možemo da naučimo nešto na primeru Telenora. Ok, možda ću malo i da pljujem.

čitaj dalje »

Limun sa iskustvom

2013-02-01
postavio
Miloš Skokić
reklama / brand image / 0

Kako je brend postao čovek a gazirani sok simbol iskustva…

čitaj dalje »

Samo za (ne)iskusne

2012-10-30
postavio
Miloš Skokić
marketing / oglasavanje / reklama / 3

Sedim juče sa prijateljima na kafi, prebiramo dnevno političke teme i neko izgovara čuvenu rečenicu: "To je dobar marketing". "Hm", pomislim ja i izvadim blokčić i hemijsku.

čitaj dalje »
poslovanje / srbija / freelancing / 5

Trenutno u Srbiji postoje 2 načina za uspeh u dizajnu:

1. Zbližavanje sa nekom istaknutom ličnošću iz oblasti politike ili krupnog biznisa (poželjno politike), tzv. prijateljstvo iz koristi, a zatim...

čitaj dalje »
strange star / 3

Ukoliko niste tip osobe koja je spremna da podnese osećaj u stomaku, sličan onom gde stojite usred gomile i svi upiru prstom u vas. Ili ako možete da istrpite da vam daju savete kojih se sami ne drže - predlažu puteve, na koje se oni sami nikada ne bi...

čitaj dalje »

Blog pišu

Nikola Vukašinović
dizajner i osnivač Strange star-a
SAZNAJ VIŠE
Poslednje sa